First Stop -tili


Ostaessasi nyt First Stop -tilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

Hae tiliä lähettämällä tekstiviesti: FIRSTSTOP numeroon 18 311.

First Stop -tilin tarjoaa Resurs Bank.

Kampanja on voimassa toistaiseksi.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

First Stop -lasku


Saat First Stop -laskulla jopa 3 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Ostaminen on helppoa ja turvallista.

Voit hakea alustavan luottopäätöksen tekstiviestillä. 

First Stop -laskun tarjoaa Svea.

Kampanja on voimassa 8.8.–30.11.2023.


Jos maksat osissa, sinun täytyy vain muistaa käyttää aina samaa viitenumeroa. Näin voit helposti jakaa ostoksesi maksun vaikka 3 erään ja edelleenkin ilman korkoa ja kuluja. Laskulle voit tehdä kertaostoksen, joka on suuruudeltaan 100 – 4 000 euroa. Laskuvaihtoehto on käytössä myös yrityksille.

First Stop -laskun käyttö edellyttää suomalaista henkilötunnusta, vakituista ja virallista kotiosoitetta Suomessa sekä vähintään 21 vuoden ikää. Oma luottokielto tai salatut tiedot estävät maksutavan käytön.

Luottopäätös tekstiviestillä
Voit hakea alustavan luottopäätöksen myös tekstiviestilllä. Lähetä sana SVEA ja koko henkilötunnuksesi, sekä haluamasi luottosumma numeroon 045 7395 0161. (esim. SVEA 010180-1234 1500). Saat luottopäätöksen paluuviestinä välittömästi.

Ennakkopäätöksen hakeminen ei sido sinua maksutavan käyttöön. Jos hakemasi summa ei onnistu, voit myös kokeilla pienemmällä summalla. Tekstiviestin lähettäminen maksaa sinulle vain liittymäsi SMS-viestin hinnan per lähetyskerta.

Laskun lähettää ja luoton myöntää Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1 A, Helsinki.

First Stop -erämaksu ei sido sinua
First Stop -erämaksu on kertaluotto yksityishenkilöille eli sen käyttäminen ei sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Luoton myöntää Svea Ekonomi. First Stop -erämaksun käyttö edellyttää suomalaista henkilötunnusta, vakituista ja virallista kotiosoitetta Suomessa sekä vähintään 21 vuoden ikää. Maksutapa on käytössä vain yksityishenkilöille, eikä sitä myönnetä yrityksille. Oma luottokielto tai salatut tiedot estävät maksutavan käytön. Tutustu maksutavan yleisiin ehtoihin täällä. Luottoraja on 4 000 euroa. Saat luottopäätöksen tekstiviestillä. Lue ohjeet ylempää tekstistä.